zaterdag 2 augustus 2014

Israël doodt 5 MH-17's vol aan mensen, maar hoeft geen Sancties te Vrezen van de EU en de VS

Terwijl de VS Israël extra bewapend en de EU in alle stilte het wapenembargo tegen Oekraïne opheft (3), kan Israël ongehinderd haar gang gaan en vele boeings vol met Palestijnen de dood in jagen, zonder dat ze ook maar een moment hoeven te vrezen dat het westen met sancties komt. Rusland doodt helemaal niemand, maar krijgt steeds zwaardere sancties te verduren.

Netanyahu trekt zich van niemand iets aan en kan rustig zijn gang gaan,
terwijl het Westen alleen kijkt naar Poetin (1).
Schijnbaar zijn we allemaal zo geïndoctrineerd met de pro-Israël propaganda dat we die Palestijnse levens toch allemaal niet zoveel vinden betekenen, en dat het toch ook best redelijk is van Israël om zo'n dichtbevolkt gebied te bombarderen, inclusief scholen, ziekenhuizen, schuilplekken, waarbij de Palestijnse dodenteller begin augustus inmiddels de 1660 is gepasseerd.

De Steun in Israël voor de slachtpartijen in Gaza zijn ongekend hoog 



NOTEN
(1) http://www.el-balad.com/1059027
(2) http://willyvandamme.wordpress.com/2014/08/02/isral-het-monster/
(3) http://rt.com/news/177552-eu-kiev-weapons-export/

1 opmerking:

  1. De oorlog tegen Israël niets anders is en ook nooit iets anders geweest is, dan een klassieke Jihad,die wordt geëffectueerd door conventionele oorlogsvoering, en ook door terrorisme, evenals door diplomatieke en economische druk, en uiteraard ook propaganda. De hele rataplan. Er kunnen verschillen zijn in timing en tactiek tussen de snelle jihadisten van Hamas en de langzame Jihadisten van Fatah, maar er is geen enkel verschil in het uiteindelijke doel: Israël moet ophouden te bestaan als plaats waar Joden, en dan niet als dhimmis, kunnen leven op land dat eens islamitisch bezit was. Dit is alles.

    BeantwoordenVerwijderen